Tuesday, November 02, 2010

Luahan hati...

Selamat hari ni

sebagai start, aku nak tulis pasal kepenatan aku arini...yela...tak masal-masal aku jadik AJK PM-UTM kat KYM ni...amenda PM-UTM tuh??ntah..aku pun taktau...yang aku tau, club untuk student kerjasama UTM punya AJK la....ntah..bior la...tadi first meeting aku...dan first expression aku, macam haram..almaklumla...aku tau diorang ni bebudak lagi semua...aku jek tua walaupun pangkat aku still lagi junior...sem 3 pun dikira junior gak ek..tapi siyes berterabur...meeting takde penasihat..takde orang tua atau staff yang perhati...tu jadik cenggitu..ramai yang nak tunjuk besor kepala memasing...sampai Tuan Presiden pun dah macam blank-blank..Cik Naib Presiden lak nak tunjukkan kuasa...secara jujur, aku benci orang yang suka nak tunjuk power ni...tolongla...masing-masing ada kuasa gak....kang aku guna pengaruh aku kat HEP kang, habis persatuan UTM korang ni...padan muka aku dengan korang-korang sekali....dah...biorkan tahap marah tu..just kesimpulannya, meeting yang sesia dan membazir jek aku ponteng kelas sebab nak pegi meeting ni...nasib balik tadi dapat borak dengan awek cun..lega sikit...lalala...

disebabkan kesialan tu, lepas tu balik-balik lak, budak kecik sebilik dengan aku ni pegi membebel, campur lagi dengan orang yang tak reti-reti, aku sudah naik tensen dan hentam tido taknak bangun sampai pukul 12...haha...dah rugi sekerat hari dah aku...damn...

abaikan jugak yang tu...satu lagi luahan hati...aku tak puas hati dengan perkembangan hangit habis dah ni...myb silap kat aku jugak...pegi mana-mana aku promote gorengbaek tapi hangit habis dah ni tak...tapi jangan salahkan aku...kalo letak link, aku letak dua-dua...tapi aku taknak hebohkan sangat hangit habis dah ni...sebab kat sini aku bebas tulis semua benda yang aku nak...tak macam gorengbaek..situ tempat aku luahkan idea...kat sini aku luahkan perasaan...kalo ikutkan, tula tujuan aku hidupkan blog ni balik...sebab tu laa aku letak tagline kat sebelah sana sebagai blog yang comel dan panas...tapi kat sini keras dan ganas...tempat aku lepas geram, marah, karya ikut perasaan...jadik, takdela korang nak jumpa fakta-fakta menarik kat sini....kat sini just bebelan demi bebelan demi bebelan tak sesudah....

apa lagi aku nak luah??aku nak balik muor la rasanya nanti...biasa kat sana aku dapat reset balik semua mood..lama sangat lepak kat Melaka ni tak balik-balik, mengadap bebudak dengan perangai masing-masing yang kengkadang aku tak faham ni, boleh buat aku makin lama makin kurang lak tahap sabor aku...

notahangit: jadik dengan rasminya aku jadikan blog ni karya hati dan yang sebelah sana tu karya akal...korang nak suka mana-mana ikut suka...kalo nak suka dua-dua lagi bagus..kalo tak suka, tekan jek butang "x" kat atas tab atau browser korang tu...

4 comments:

Jelly Beku said...

CONTEST JELLY BEKU IS ON!!!! Meh ar join :)

Along Tapa said...

Jelly Beku

lagi sekali...malas nak jawab...haha~~

KERDILDESA said...

hye..
dua-dua blog kau aku layan =)
blog pasal luahan perasaan bila lagi?

Along Tapa said...

KERDILDESA

haha..stail macam nak ngayat...geli2 aku..haha...sini penuh bab hati..so sini la tempat perasaan2...yang sana pun luah perasaan gak...tapi versi cerdik sebab pakai otak..haha