Wednesday, January 12, 2011

Ko ingat ego tinggi tu bagus ke?

Arakian

ko pikir ko gempak, ko suka-suka boleh hentam anak-anak ikan cam kitorang ni ke??biorlah setiap orang dengan stail sendiri...yang ko pegi nak tangkap sentap tu buat apa sial...kalo tak suka, tekan jek button pangkah tu...kitorang tak pernah paksa pun orang lain baca atau follow...kalo diorang suka, baca dan follow...kalo nak komen pun takpe...kalo tak suka, kitorang pun tak paksa ko lepak kat sini bingai...dah r...emoriginal aku...

notahangit: simbah air cepat...aku terbakor ni..

22 comments:

iwan_dextrous said...

bil air x byr.air hujan byk r...

asyik2 emo..ko tgok mcm ak..chill je.hepy jer

Along Tapa said...

iwan dextrous

eh??hujan lebat dowh luor...jom main hujan..

memangla asyik emo..sebab blog ni memang emo pun...kalo GB lain r...

echah mashuri said...

sbrrr weeehhh..:)

Along Tapa said...

echah mashuri

haha..echah cuma akan keluor kalo aku start emo gila babeng...huhu

Gorengbaek - Perkara yang typical dalam drama melayu

Hangit habis dah - Ko ingat ego tinggi tu bagus ke?

Dark Half said...

emofag mana tu dol? meh sini aku simbah asid kat muka dia...miahaha

Along Tapa said...

Dark Half

haha..rilex..raja emo takleh cemar duli..hihi...

De Mois said...

Aih..pendek je kemarahan kau kali ini long.

Aku memang dah agak mesti ada orang tak puas hati nya. Tapi lantaklah masing2 punya cara kan.

Terbaru di SuaraSendiri
Utama : Berhadapan situasi lawak tak menjadi-Part 2
Segmen Santai : Peribahasamu Peribahasaku-tidak terperi

Along Tapa said...

De Mois

aku dah tulis panjang tadi..tapi aku potong habis sebab makian tu berbakul-bakul buatkan entri tu jadik panjang gila..haha

hacimun said...

air tak berkesan.nah amik ABC,terbaik dari ladang.hehe

lionteen said...

bomba..bomba..hehe

nora said...

ko nak air ape ha??

sarsi/pepsi/soya bean ke fresh orange??

sory sory ko tgh serius ek
ok ok aku serius gak ni

senyum skit =)
(haip serius tak leh senyum)

Along Tapa said...

hacimun

apa barang ABC..cendol r baru masuk..

lioneen

a'ah..bomba!!bomba!ahaks..

Along Tapa said...

nora

hehe..sejuk dah...banyak nowh org bagi ais kat aku...aku kalo gumbira tak main la senyum2...gelak terus...hahaha

d_tieah said...

Apsal ni nak sentap2 bagai plak..
Sape dah buat ko emo ni long..
Kasi tau aku..
Nanti aku suruh angah ke, achik ke belasah dorang ek..
Haha..

ANATI SOKI said...

kehkehkeh.. taknk simbah air.. tak best. anat buat cpr je kat ko.. kinfirm ko tnng along.. wakakaka

Along Tapa said...

d tieah

haha...tak payah..angah, achik tu bebudak lagik...hihi

ANATI SOKI

kalo ko buat cpr kat aku, muntah kaler pelangi aku nanti...haha

faizura rahman said...

gud! simple and sweet! eh eh, simple n howttt!! haha..sabar long..dtg, baca n sentap?! tahniah!! maknanya ko hebat long..kalo ko xhebat, org tu tak dtg menjenguk..ni da la jenguk, teringat2 siap sentap pulak tu..aura ko mmg hebat la! gud job!

Along Tapa said...

faizura rahman

hehe...gila ko hebat..aku takleh blah kalo orang tersentap sebab benda tu terkena batang hidung dia walaupun dia tak buat...tak masal bertambah musuh aku...haha

faizura rahman said...

haha..org makan cili, die rasa pedas..dah tu, mcmana die boleh pedas kalo die tgh puasa? eh eh ape aku ckp ni? haha..

Along Tapa said...

faizura rahman

tu maksudnya dia dah makan cili masa sahur dia lupa gosok gigi bersih2...haha...lagi mendalam lak ayat aku.. :p

nora said...

sape sape sape

sape kah itu???

jeng jeng jeng

Along Tapa said...

nora

haha...agak2 sape la ek...