Monday, January 10, 2011

Ini tahap marah melebihi paras normal...tafsir la sendiri...

Arakian

Situasi 1
ko dah takde benda lain ke nak buat??balik-balik benda tu, stail tu, lagak tu..cakap berapi-api..cerita bertubi-tubi...tapi bila kena part ko, macam budak tak cukup akal gak hasilnya..pegi mamposla...

Situasi 2
ko fikir aku nak terkejor-kejor ko??ko fikir aku nak duduk merayu kat tapak kaki ko??pegi blah la bongok!!kalo orang lain pandai ko nak cerita orang tu salah orang ni salah...orang tu bangsat orang ni bangsat...meh sini aku bagitau ko la sial...yang bangsat tu bukan orang lain...yang bangsat tu ko...diorang just jalan hidup diorang..yang ko perangai puki sangat pegi ambik tau pasal dia lepas tu sakit hati buat apa??sah memang busuk jantungla ko ni sial...baik ko tak wujud lagi bagus...

Situasi 3
 huh!!bontot lu...kalo dulu cerita bukan main lagi...tak cukup langit tak cukup tanah semua ko nak conquer...takdir tuhan pun ko nak rebel...sekali aku tulis pasal ko sikiiiiiiit jek kat HHD ni, apsal ko nak tangkap sentap lebih??kata tak kisah??kata ko power...sekali aku shoot sikit, ko melatah melampau gila babi...letak blame kat aku lak..ko nak tau apsal aku kena blah dari rumah sial tu dulu??sebab cengginila...aku cakap truth...secara tegak takde selindung...ko ingat lagikan aku cerita kat ko??skang bila ko dah terbaca sendiri aku punya tegak takde selindung, ko pun halau aku gak dari life ko???haha...ko dengan diorang kat rumah sial tu sama  je la bangang...cemana ko tak suka pun, sama jek perangai ko dengan diorang semua...

Situasi 4
 oi babi..ko ingat ko saint sangat?semua benda pun ko nak sound??macam ko tu baik sangat pun...setan peringkat keberapa pun aku taktau perangai ko tu..tapi ko reti pulak nak sound orang lain...aku faham apa ko cakap tu betul..bukan sikit sebanyak yang betul...semua betul...tapi sebelum ko nak membetulkan orang tu, apsal ko tak betul kan diri ko?kan bila orang hentam ko balik ko taktau nak backup diri ko??ko nak cakap apa kalo orang hentam ko?ko ingat setakat ayat "ko ingat kalo setan bagi nasiha tu semua busuk la??kalo cenggitu kenapa ada hadis cerita pasal nasihat setan kat nabi tapi tetap kira sahih gak?" tu cukup ke?tak cukup la...orang lagi suka manusia pakai ketayap, baju jubah, janggut panjang lutut bagi nasihat la daripada ko yang pakai t-shirt, jeans tight, rambut ala mat rock tak berapa jadik tu bongok...

notahangit: korang faham sendiri la sape aku marah tu...yang penting tu semua takde kena mengena dengan follower dan pembaca HHD ni..

10 comments:

iwan_dextrous said...

T_T...TIA along...sabar2...jap g ana datang teman ko..ana samad..hihihi...

nie ke along yg ak knal.hahah

Along Tapa said...

iwan dextrous

dia pun kuat touching apa...kang bertambah lagi list kat entri ni..haha

sesekali aku buat entri emo pun takleh la bai...

De Mois said...

Aku gagal untuk memahami. Tapi jelas sekali kau sedang memarahi tahap yang tertinggi. Siapa yang kena marah..ha, 2 yang kita tak tau.

Cuba ini pula :
Dua FT yang tewas

Along Tapa said...

De Mois

memang takkan faham kalo taktau cerita...tapi orang yang buat tu, mesti rasa macam kena sula jek bontot..

ANATI SOKI said...

long!!! kat tmpat bljr anat pun de sorang mangkuk hayun cmtuh gak long! mmg cirit gila la dowh..classmate anat kot! anat tgk muka dia cm nk bg pnumbuk je.. bajet smua org kt mata dia smua salah. then, mula ngata org. smua org dia ngata kot. fuck giler ar org cmni.

Along Tapa said...

ANATI SOKI

ko pun pandai berkongsi kemarahan dengan aku ek anat..haha

Ka-Ching said...

mmg xtau kenape encik along marah mengalahkan otromen ter fire rambut anda ni haha..

Along Tapa said...

Ka-Ching

haha...ek??ko anggapla ada orang suluh lazer kat mata aku...

Dark Half said...

aku ingat aku dah raja segala emo, rupanya ko lagi bapak emo..wakaka! tapi psychiatrist ckp bagus utk kesihatan mental kalau selalu release tensen camni

Along Tapa said...

Dark Half

haha..ko tetap raja emo bai..aku jadik perdana menteri emo..sebab raja dengan perdana menteri, perdana menteri lagi aktif kije...hihi