Sunday, April 10, 2011

Siapa yang salah??siapa yang salah...ko cakap dengan aku....

Arakian

tak kira mana tingkat umur...dari budak sampai ke orang tua...ni jam semua dah jadik perangai macam sial...sape yang salah??apa ubat dia??

notahangit: patutla Tuhan tetapkan ada hari kiamat...dia sendiri pun menyampah nak simpan makhluk macam korang ni...

8 comments:

Just Call Me V said...

ko cakap dengan sapa ni along? hehe sapa pulak yg salah?

Along Tapa said...

Just call me V

seeeemmmmmmuaaaaaa salah....

soffea said...

kenapakah ini along?? kite bakor jeeee... hahaha.

Along Tapa said...

soffea

memang ada niat pun...ni tengah mencurah minyak la ni...haha...

Anati Soki said...

ko mrh kat sapa nih long? seyes anat tak fhm ko tuju entry nih kt sapa.. apa2 pun.. kehidupan kan smenetara.. Allah saja nk test je tuh

Along Tapa said...

Anati Soki

kat semuuaaaa orang..aku rasa dunia ni memang dah jadik fuck up la skang...

i am S!L4H.. said...

hah kt semue org?? perghhhhhhhhh
sentap 10 taon

Along Tapa said...

i am S!L4H

kalo ko sentap, tu ko membenorkan yang ko tu sama kategori dengan orang yang aku hangin la ek...hihi...