Thursday, April 21, 2011

Malware dah settle...so aku nak buat entri yang perlu disertu....

Arakian

BABI

sekian, terima kasih....

notahangit: sikit lagi aku nak abandon blogging sebab tak jumpa mana source malware tu...untuk link yang membawak disease, check before you copy paste from anywhere you butthole...darn...

 

7 comments:

akema yazid said...

saboo weiii..

lionteen said...

prnh kene gak dl. skang ok dah. huhu

Along Tapa said...

akema yazid

sabor r ni...heh...

lionteen

huhu...yang buat panas ni bukan apa lionteen..sebab sekali dia attack dua blog...panas tak panas nak kena check satu-satu....

Anati Soki said...

bila aling mcarot.. simple tp padat.. muahahahah

Along Tapa said...

Anati Soki

haha..tak guna maki berkoyan2...sama jek efek dia...

p/s: bila Anat typo, along jadik aling...sayang lebih ke apa..hahaha....

iwan_dextrous said...

sudahlah ko...

Along Tapa said...

iwan dextrous

sian...