Monday, April 11, 2011

Aku bosan...(entry bergambor)

Arakian

asyik nak marah jek ek kije aku...jadik, aku malas nak buat entri marah arini, aku nak bagi korang tengok amenda aku dah buat bila aku dah bosan...jari gatal ek orang kata....



ni kebosanan pertama...

masa ni aku bukan apa...aku bosan tengok buku etika aku tu kosong jek kaler kuning...jadik, sepanjang-sepanjang kelas tu, selain aku mendengor lecturer aku duduk menceceh kat depan, jari-jemari aku bergerak sendiri lukis bendalah ni...asalnya satu..tetiba makin banyak lak...dah nama jari gatal ek....


ni kesan kebosanan pertama
akibat dari kebosanan tu, page depan pun dah penuh nak diconteng..aku pun mula gatal tangan pergi conteng kat page belakang lak...dah macam budak sekolah lak rasa main conteng-conteng buku...sekurang-kurangnya aku tak buat vandalisme tu dah cukup baik la tu ek...

ni akibat gatal jari..padan muka aku...

ni akibat daripada pe'el aku yang suka menconteng buku aku tu...ada pulak ek orang mintak tolong aku sketchkan jalan cerita yang dia dah buat..dan baru aku tau kesusahan kartunis...nak tau apa yang susahnya??aku tak faham apa yang dia lukis...sorila ek...aku tak memahami lukisan orang lidi dengan mendalam...ahaks...

notahangit: baru aku perasan lukisan aku ni memang serabai...sape suruh lama berhenti melukis dulu..padan muka aku..ngahahaha....

8 comments:

Just Call Me V said...

duk menceceh yer...terasa i tau! aku last year ajar budak subjek ni la!! utk engineering student..

ko baik belajar betol2!! hahaha

Along Tapa said...

Jut Call me V

haha...belajor betul tu betul V...just kalo dah dia baca jek apa dalam buku tu...baik aku baca jek terus....

iwan_dextrous said...

pandainya dia...

Along Tapa said...

iwan dextrous

sape?

i am S!L4H.. said...

pndai jgk si tuan blog ni melukis. hehe
wat la komik. ngee

Along Tapa said...

i am S!L4H

hah??tak dan aku...dahla nak handle blog..nak buat lagu...nak buat komik lak...menjajor aku carik jalan pulang kang...huhu

i am S!L4H.. said...

haha. uishh byk nye kje. tu la blog smpai 3. buat lgu lg. haishh komposer ke ape nih? kehkeh

Along Tapa said...

i am S!L4H

takla...jejaka comel yang misteri jek..lalallaa~~