Wednesday, January 19, 2011

Transformasi HHD

Arakian

Harini mood aku sangat baik sebab mukus-mukus hijau yang menjijis-jijis tu dah takde..jadik, aku takleh nak buat entri emo langsung...lepas tu aku duduk terpikir...kenapa aku jadikkan HHD ni emo lak...cam tak sesuai jek aku jadikkan dia emo sangat...lagipun penat aku design background yang ceria...penat aku tukor header aku jadik cenggitu...aku pun taktau nak describe header aku tu cemana...haha...lagipun, kan HHD ni tempat aku tulis apa-apa yang aku rasa..betul tak??

jadik, aku rasa sangat senang hati sekarang...habis..kepala otak aku...

sebenornya aku cuba nak carik satu stail untuk HHD...taknak la dia jadik macam GB...sebab GB dah berdiri tegak dengan stail dia yang tersendiri betul tak??so aku try nak buat HHD ni jadik blog dari stail yang cemana ek...so, tiru stail GB, pointform!!!

  1. kekalkan stail emo emo emo emo emo...sampai kaler yang ceria kat belakang ni pun tetiba jadik kaler emo dengan sendirinya....
  2. buat stail self blog pasal aktiviti aku, pendapat aku, whatever whatever pasal aku...
  3. mengomen blog orang secara sarkastik lagi sinis??ala-ala tukangkomen bersulamkan obefiend...
  4. letakkan fakta-fakta dan teori-teori yang boleh kalahkan GB??
  5. buat entri yang menggunakan bahasa Johor-Riau asli....ala-ala blog brader JowoPinter ni....tapi dia guna bahasa jawa...aku nak guna bahasa Johor-Riau...
  6. gabungan nombor-nombor diatas:__________(sila nyatakan)
agak-agak korang, yang mana patut aku buat??kompius lak tetiba...

notahangit: haha...sebab aku blank ni la aku terus delete blog yang aku baru design aritu...mangkuk betul...

8 comments:

iwan_dextrous said...

jawajawajawajawa..hahahah...martabatkan jawa di tanah melayu..ahhaha

echah mashuri said...

semua aku nak.ak pun nak tulis blog dalam bahasa kelantan.miahaahh

Along Tapa said...

iwan dextrous

bongok..kola tulis jawa..aku tak reti sangat...tak pun ko pegi blog tu baca..hihi...

echah mashuri

hehe..yeay...bermula aku tak faham sepatah haram lepas ni... :p

ANATI SOKI said...

erm. apa yg tuan blog mahukan? heheh/... kakcik tak fhm.. hheheheh

ANATI SOKI said...

erm. apa yg tuan blog mahukan? heheh/... kakcik tak fhm.. hheheheh

Along Tapa said...

ANATI SOKI

haha...last2 aku pun tak faham...

h A n Y S said...

aku totap nak no 1!
sebab tu aku still baca blog ni..
:D

Along Tapa said...

hAnYs

haha...ko memang dahsyat berjiwa emo la hanys...