Sunday, July 10, 2011

Blogger.com new design....troublesome ain't it?

Arakian

aku terasa macam dah beberapa hari aku tak update blog...dan semalam terasa hati nak mengupdate blog....semangat bai lepas senyapkan diri....tapi tengah-tengah aku ada idea, tetiba aku terkejut bukak draft blogger...apakah neraka ini???new wtf or what??

kalo secara surfacenya, memangla stail baru ni lebih senang untuk kita update....tekan new post, poppp...keluor page untuk update...tapi kalo aku dah tulis draft sebelum ni, kat mana aku nak carik ek...jadik disebabkan aku terkejut dengan perubahan draft blogger ni, aku terpaksa diamkan diri untuk belajor balik feature semua...bengong betul..

tapi apa-apa pun, face baru untuk draft blogger ni memang bagi semangat untuk update....sebab apa??sebab its damn white!!!! dan kepala aku pening nak menghadap lelama....maybe diorang taknak bagi aku type bebanyak lagi ko...hahaha....pasni aku nak try carik lak kat mana nak ubah setting untuk semua jadah haram ni...dapat background kaler pink pun nampak jambu jugak ek....

notahangit: seriously rasa pelik aku tak habis lagi update kat sini...macam aku guna wordpress...baik aku pakai wordpress jek....d'oh....

2 comments:

Afiq Ryunosuke said...

hahahahaha~~
along serabut kpala sbab blog je....
^^ huhuhu....

Along Tapa said...

Afiq Ryunosuke

mana tak serabut..bersepah kot skang...haha...