Thursday, June 16, 2011

Wait...why are the wordings are so "syahdu"???

Arakian

aku sendiri pun terasa cenggitu jugak.....bukannya apa..sebenornya aku dah kehabisan kata-kata nak menulis kat blog ni...bukan ni jek..termasuk dua yang lain lagik...kenapa???sebabnya mudah...aku duduk berjaga malam tadi...semata-mata nak menghabiskan buat lirik...dan aku memang serius tak reti buat lirik...lagu yang sikit punya ok melodi dia, dah jadik macam lagu simple gila lepas aku buat lirik..hahaha...tak berbakat..tak berbakat...

bior kan pasal lirik tu...aku pun duduk memikirkan lagik...apala nasib blog bongsu aku...Kerat Senget tu....nak dibuang, sayang...nak ditukor format pun cam tak padan...sebab KS tak macam HHD...walaupun HHD ni tak ramai orang baca, tapi aku puas tulis kat sini....sebab semua benda yang aku rasa aku share kat sini....KS pun tak macam GB...sebab aku tak perlukan idea dan punchline untuk update...aku just perlukan kerajinan nak melawat satu-satu blog dan gali dalam-dalam kualiti blog tu...

dan kenapa aku rasa macam ayat aku kat entri ni syahdu...tak berjiwa rock selamba macam entri sebelum ni...penuh dengan kelembutan dan jiwa-jiwa.....sebabnya mudah...jiwa rock tak mari bai...aku jek tau sebab apa...fuuuuuuu...

notahangit: tu yang nak dengor lagu helloween, pergi bukak lagu forever and one...nak dengor lagu kamelot, terbukak lagu don't you cry....korang tak tau ke lagu tu cemana??search la kat youtube....

4 comments:

cucu umie said...

buat lirik slow2 bro..haha tpy ayie memang xreti pon nak bt lirik..hancus trus adlh..

Along Tapa said...

cucu umie

tau takpe.jiwa tak syahdu ni payah dowh...

Afiq Ryunosuke said...

^.^ relex ler~~
nk aku publish blog mu lg satu tu ke????
huhuhuhu~~~
asalkan ade upah da ler~~~

p/s : upah aku tk byk mane~~
harap mu publish blog aku skali~~
sesame le kita upkan follower kita~~

Along Tapa said...

Afiq Ryunosuke

kalo aku dah follow blog ko, maksudnya nama ko memang ada kat dalam bloglist aku tu...sbb aku appreciate semua blog yang aku follow walaupun jarang2 aku lawat....