Sunday, March 13, 2011

nak tinggal...tak boleh...nak teruskan...sayang...

Arakian

aku taktau la nak cakap cemana dengan ko ni...lagipun kalo aku cakap berkoyan-koyan pun ko memang haram tak paham sepatah benda pun apa yang aku bebelkan...kalo aku bercerita beria-ia pun, ko satu ekspresi pun ko tak bubuh....paling ada pun ko memberikan satu perasaan mintak aku utamakan ko dulu...

aku tau ko memang sangat penting dalam hidup aku sekarang...kalo tak aku turutkan ko, memang mati la aku...jangankan kata aku jek yang merana...dengan mak bapak aku pun boleh marah kalo aku buat dek jek dengan ko ni...serius aku kengkadang terasa terpaksa...selalunya jiwa aku memberontak nak turut kemahuan ko...tapi apakan daya...aku tak kuasa sebab aku terpikirkan harapan mak bapak aku...nak aje aku katakan ko ni celaka..tapi kang lagi teruk keadaan aku kalo aku celakakan ko ni...

aku still ingat lagi masa aku kat UTP dulu...aku tak faham apa keinginan ko...aku memang ikut sambil lewa aku jek dengan ko...abis-abis, dengan ko pun ntah apa-apa, aku sampai terkeluor dari sana....semenjak tu aku faham yang aku takleh main-main dengan ko...aku kena serius...aku kena bagi sepenuh perhatian pada ko..

tapi ko tau tak..kengkadang ko ni macam tak reti bahasa...disebabkan ko la aku takde masa....sampai nak online update blog yang tak sampai berapa minit ni pun aku tak sempat....disebabkan ko, kengkadang tu mental aku terganggu...aku taktau apa yang boleh jadik kat aku sebab ko ni...punyala lahanat betul ko ni...marah sungguh aku....tapi terpaksa gak aku turutkan kehendak ko..aku terpaksa rela jugak dengan ko...sebab kalo tanpa ko, cemana aku nak teruskan perjuangan aku yang tinggal berapa masa jek kat sini...jadik, bagila aku sikit sinar harapan...bagila aku sikit kegagahan untuk aku berdepan dengan ko...wahai assignment...koyak dah mental aku nak setelkan ko ni...

notahangit: sebab tu aku takde masa nak update...assignment melambak...taik betul...nak pulak time-time ni dapat assignment berjangkit-jangkit...sorang dah bagi yang lain pun nak bagi jugak...adooooyai...

14 comments:

iwan_dextrous said...

wei..data comm punya wei ap ce??ahahha

echah mashuri said...

hahaah..betul wehh.asemen berjangkitt!hahah..ak banyak gila projek terbengkalai.tp wt derk cmtuh ah.heheeh

echah mashuri said...

hahaah..betul wehh.asemen berjangkitt!hahah..ak banyak gila projek terbengkalai.tp wt derk cmtuh ah.heheeh

Along Tapa said...

iwan dextrous

ahh..koyak r aku..dah r ajo benda lain assignment benda lain...


echah mashuri

tau takpe echah..maunya mental aku dibuatnya...

littleBig said...

mcm begitu la pakcik..

Along Tapa said...

littleBig

tau takpe...mengong dah pale otak aku...

nora said...

laaa budak sekolah lagi upenye
budak kecik agi ar ni???

Oo ok
aku nak g dulu tau
nak g kerja
nak buat report satgi ada meeting

ok ar budak kecik
salamat study ek

akhir kata: USAHA TANGGA KEJAYAAN

ENTRY HOT : Sunyi...

Along Tapa said...

nora

cehhh...ko ingat budak kecik jek ke yang stadi??lalalala~

nora said...

hai budak kecik
assignment dah buat lum nih

Along Tapa said...

nora

ko telah membuatkan aku rasa muda la noa....ni yang nak sayang ko lebey ni...haha

Muhd Aizie said...

pasal asgment kau terkeluar dari UTP? haha .

jgn berulang lagi yee .

selamat maju jaya(!)

Along Tapa said...

Muhd Aizie

tau takpe...dulu darah muda...ati tengah panas..ni jam dah tau nak berpikir, toksah la jadik melaun lagik..hhuhu

faizura rahman said...

bnd ni da mcm bakteria pnye belahan dedua.. makin ko tikam, makin die bercambah..assignment, makin ko buat, makin bertambah..aku pun stress dgn asgnmt aku..tgk blog aku, penuh sarang labah2 dah kot~! hahaha

Along Tapa said...

faizura rahman

tu bukan blog ko yang berserang tu fyez..tu laptop ko...pergi la bersihkan..haha..